PROIZVODI

WEICON - Multifunkcionalna ulja i ulja za podmazivanje

WEICON AT-44

Sa teflonom. Pronalazi mjesto u svim sektorima industrije i radionicama. Proizvod kombinuje efikasnost u zaštiti od korozije, čišćenje, zaštitu od vlage, podmazivanje i zaštitu.

WEICON W 44 T®

Turbo snažni sprej Sprej visokih performansi za sve poslove održavanja i servisiranja. W 44 T stvara hemijski vezu sa podlogom kao film, štiti od vode, eliminiše trenje, čisti prljave metalne površine i štiti alate.

WEICON Silikon sprej

Za dobijanje kliznih površina i odvajanje nečistoća, za racionalnu proizvodnju i održavanje. Osigurava zaštitu i trajanje proizvoda od plastike, gume i metala.

WEICON Sprej za montažu

Sprej za montažu je sredstvo za negu sa dobrim svojstvima za sve pomične dijelove kao što su prozori, vrata, klizna vrata, itd. Proizvod je proziran, ne sadrži silikone, smole, kiseline i rastvarče. Smanjuje habanje, trenje.

WEICON Bio-Cut

Bio-razgradivo ulje visokih performansi koje omogućava veću brzinu rezanja, duži vek trajanja alata, bolji kvalitet reza i produženje trajanja alata za rezanje.

WEICON Bio tekućina

Tečnost visoke čistoće. Prvenstveno je razvijen za korištenje u prehrambenoj, farmaceutskoj i kozmetičkoj industriji.

WEICON Teflon Sprej

Suv, čist, nemastan, podmazivač baziran na PTFE, s izvrsnim osobinama podmazivanja.

WEICON podmazivač za lance i sajle

Duboko prodire u delove lanaca i sajli. Zahvaljujući velikoj snazi prodiranja i stvaranja površinskog zaštitnog sloja produžava vek trajanja i smanjuje trenje i habanje.

WEICON Specijalni podmazivač u spreju

Extra snažan, ima izvrsna svojstva podmazivanja i zaštite protiv korozije kao i protiv agresivnih tečnosti (slana voda, otpadna voda i dr.) u brodskoj industriji. Prikladan i za podvodnu upotrebu.

WEICON Sprej H1

Bezmirisna i bez ukusa mast koja je formulirana da bi zadovoljila zahteve u prehrambenoj, kozmetičkoj i farmaceutskoj industriji.

WEICON Univerzalna mast u spreju sa MOS2

Mast koja smanjuje trenje i habanje na duži vremenski rok.

WEICON mast u spreju – bela

Multifunkcionalna mast u spreju za specijalne namene, visoko oštećene dijelove.

WEICON Top Lub Sintetički podmazivač

Dugotrajno podmazivanje osovina za prenos snage, zglobove, vođice, ležajeve osovina, zglobne osovine.