PROIZVODI

WEICON Plast-o-Seal

Za zaptivanje obradjenih površina delova, ležišta, zupčanika i ivica kućišta motora i za poboljšanje osobina starih i novih zaptivača izradjenih od papira, plute, filca i sl.

WEICON Plast-o-Seal kompenzuje fabričke greške kao što su ogrebotine i urezi i omogućava precizno sklapanje i ugradnju s niskim odstupanjima. Nema potrebe za prevelikim stezanjem sklopova kod sklapanja.


WEICON Plast-o-Seal Ostaje trajno plastičan i pre i posle sklapanja. Dozvoljava lako rasklapanje te je ekonomičan u upotrebi i kod montaže i demontaže. Velika otpornost na većinu pogonskih goriva, mineralnih ulja, vodu, vazduh, metanol i glikolne smeše, antifrize, kerozin, freon i sl. čini Weicon Plast-o-Seal prikladnim za široku upotrebu Bez mehaničkih brtvi ima mogućnost punjenja pukotina je do 0.1 mm. Njegova sposobnost da ne curi omogućava primenu i na vertikalnim površinama.


WEICON Plast-o-Seal je nekorozivni, bezsilikonski i solventan, neutralnog mirisa i fluorescentno plave boje. Sušenje nije neophodno što omogućuje trenutno sklapanje delova. Otporan na temperature od -50° C(-58°F) do +250° C(+482°F)