PROIZVODI

WEICON - Montažne paste, boje sa pigmentom metala

Proizvodi otporni na atmosferske uticaje

WEICON Cink boja - siva

Premaz čijom primenom su metalne podloge aktivno zaštićene od katodne korozije.

WEICON Cink boja – u cink boji

Premaz pruža aktivnu zaštitu od korozije u boji cinka.

WEICON Aluminij boja

WEICON Aluminij boja može se koristi univerzalno na svim metalnim površinama. Ona pruža zaštitu protiv korozije, za optičko poboljšanje delova

WEICON Boja nehrđajućeg čelika

Boja sadrži pigmente nehrđajućeg čelika najviše čistoće i koristi se za zaštitu od korozije i poboljšanje izgleda i tvrdoće metalnih i nemetalnih komponenti.

WEICON Anti Seize

Anti-seize zaštita od korozije otporna na visoke temperature. Proizvod visokog učinka u obliku paste ili spreja. Posebna formula i fina disperziji ovaj proizvod popunjava neravnine na površinama i efikasno štiti od zaglavljivanja, oštećenja i nagrizanja korozije.

WEICON AntiSeize High Tech

Bela bezmetalna korozivna zaštita u obliku montažna pasta ili spreja visokog efekta. Preventivno deluje kod elektrolitske korozije između metala i otporna je na temperature do +1400°C (+2552° F).

WEICON Anti Seize pasta s niklom

Služi za ekstremno visoke temperature do +1450 °C (+2642°F) i kod zaštite od agresivnih kemikalija i kiselina.

WEICON Rust Shock sprej

Hemijski odvijač skida naslage hrđe u trenutku kombinujući efekt zamrzavanja i kapilarne prohodnosti. Ne ostavlja tragove.

WEICON skidač hrđe i kontakt sprej

Sprej s 6 funkcija : skida hrđu, uklanja vlagu, osigurava kontakt, sprječava koroziju, podmazuje površinu i štiti metale.