PROIZVODI

WEICON

WEICON je proizvodjač specijalnih proizvoda za upotrebu u proizvodnji, kod sastavljanja delova i u odražavanju, kod popravki i za reparaciju, osiguranje i montažu. Sedište proizvodnje je u Nemačkoj.
Tokom skoro 60 godina WEICON razvija i nudi visok kvalitet svojih proizvoda, koji se mogu koristiti širom sveta za različite ekstremne uslove.

WEICON razvija, proizvodi i prodaje specijalna lepila i zaptivne mase, tehničke sprejeve i raznovrsne paste, masti visoke delotvornosti za najrazličitija područja primene, od proizvodnje, popravke, održavanja, do većih reparacija ostećenja najrazličitijih materijala.

WEICON ima i drugi stub proizvoda. Danas se posebno bavi, razvija i proizvodi visokvalitetne, bezbedne alate za skidanje izolacije, namenjene električarima u radu.

WEICON je postao inovativni lider u proizvodnji sredstava za upotrebu u održavanju.

BIO-NET je zastupnik i prodavac WEICON proizvoda sa višegodisnjim iskustvom u njihovoj primeni. Iz tog razloga zelimo da nasim kupcima ponudimo inovativna rešenjea kod specificnih poslova montaze i reparacije delova u odražvanju. Posebno se tu ističe program lepkova, tečnih metala i silikona kao nezamenljiv proizvodi za najzahtevnija mesta korišcenja.