PROIZVODI

PERMA

Perma-tec svet automatskog podmazivanja
Perma-tec je proizvodjač podmazivača i več skoro pola veka proizvodi i usavršava sisteme za podmazivanje - podmazivače za automatsko podmazivanje za jednu i vise tačaka na uredjajima u industriji.
Iskustva koja su stečana u tom period su garancija kvaliteta Perma-tec podmazivača. Tokom godina, usavršeni su različiti oblici podmazivača (Clasik, Futura, Star Vario, Pro) tako da se oni danas primenjuju na najrazličitim uredjajima - motorima, ventilatorima, duvaljkama, pumpama, transporterima, kompleksnim robotizovanim mašinama u autoindustriji i industriji stampe kao i najzahtevnijim industrijama – energetika, vetrogeneratori, autoindustija, rudnici, čeličane, cementare, prehrambena industrija, vodoprivreda, reciklaža otpada itd.

Podmazivači obezbedjuju pouzdano automatsko podmazivanje jedne i vise tačaka tako sto doziraju odgovarajuce kolicine maziva u maznu tacku ( ležaj, klizne staze, lanci, otvoreni zupčasti par, zupčaste letve, vodjice ), stede vreme i povećavaju bezbednost podmazivanja, sprečavaju pojavu viška i rasipanja maziva. Automatsko podmazivanje povećava pouzdanost uredjaja, povećava bezbednost i efektivnosti održavanja, smanjuje troškove održavanja.

Perma-tec proizvodi podmazivače za jednu tačku podmazivanja – elektrohemijske podmazivače i elektromehaničke i podmazivače za vise tačaka podmazivanja – elektromehaničke podmazivače.

Tim Bio-net prodaje Perma-tec podmazivače i pruza know-how uslugu pri dizajniranju odgovarajućeg tehničkog rešenja za različite uredjaje i tačke podmazivanja u industriji. Iskustvo duže od decenije osigurava i potvrdjuje kvalitet dizajna podmazivača, garantuje optimalno rešenje za primenu na najzahtevnije mazne tačke u industriji.

Ručno podmazivanje će postati istorija. Automatsko podmazivanje počinje sve vise da se koristi zbog svih prednosti –
- Ekonomske benefiti Perma podmazivača su smanjivanje troskova do 25% godisnje
- Tehničke prednosti Perma podmazivači preventivno otklone 55% otkaza ležaja
- Bezbednosne prednosti Perma podmazivača smanjuju rizik incidenta i povrede za do 90%