PROiZVODi

BEGA Vib čeker

Vib čeker – prenosiv i lak za upotrebu instrument za merenje vibracija
Vib čeker je lagan i kompaktan instrument za merenje vibracija u podrucju 10-1000 Hz. izmereni rezultat je odmah i automtski vrednovan prema iSO standardima. Zeleno – zuto – crveno su LED lampice i pokazuju stvarni nivo vibracija i stvarno vreme FFT spectra koji je nastao i lako definisan.
Sa ugradjenom sondom, jednostavnim radom tasterima i jasnim simbolima Vib čeker je spreman za rad, samo pozicioniraj i meri vibracije izazovne lokalnim problemima.
Vib čeker je ekonomičan i neophodan alat za preventivno odrzavanje. U većini slučajeva merenje vibracija moze otkriti problem pre oštećenja uredjaja.Popravka opreme moze biti mnogo skuplja od planirane popravke ukoliko pratimo stanje opreme preko vibracija.
Vibracije na mašinama mogu biti uzroci mnogih problema u industriji. Uključeno u uobičajene aktivnosti održavanja, periodično merenje vibracija Vib čekerom ce na duzi period povećati vek i operativnost opreme. Vib čeker spaja spretnost i jednostavnost korišćenja uz isplatljivost i dugotrjanost. Primenljiv kod početnika kao i iskusnih korisnika, Vib čeker pokriva merenje osnovnih vibracija i potrebe u organizaciji održavanja.