PROIZVODI

BEGA

Bega je proizvodjač širokog spektra specijalnih alata za montažu, demontažu lezajeva i delova prenosnika. Od osnivanja, 1978 godine Bega special tools ima filozofiju: proizvesti i dati rešenja za bezbedan i efikasan rad u održavanju i radionicama.
Logo i poruka

Ako se logo, Bega special tools, pogleda kao stolica sa trokrakim osloncem, koja se ni u kom slučaju neće izbaciti iz ravnoteže, onda se prepoznaje jasna poruka. Ta poruka je upravo ono što Bega nudi kroz svoje proizvode koji će obezbediti dobru funkciju ležaja i prenosnika u vasim uredjajima

Centar interesovanja Bega special tools je ležaj, a njegova montaža, demontaža i kontrola je neraskidiv lanac koji obezbedjuje njegov potpuni životni vek.

Vizija

Bega special tools je porodičan posao sa velikom dozom čvrstog uverenja da je bezbedan i ergonomski dobro osmišljen najbolji alat koji će kupcu dati ekonomski isplativ i bezbedan alat. Koristi su u ustedi vremena, u izbegavanju i najmanjih grešaka prilikom montaže i demontaže kao i jednostavnoj kontroli stanja.

Kljuc uspeha Bega alata je kombinacija saveta i kvalitetnog alata.

Key to our success is a combination of sound advice and supply of quality tools. We solve problems and we help to prevent them. In those early days our main market was the Benelux (Belgium, Netherlands, and Luxembourg). Nowadays it is the whole world.

Bio-net je posvećen istom cilju. Iskustva Bege mi želimo da prenesemo svim nasim kupcima. Mi rešvamo specificne zahteve montaže i demontaže u industriji i kvalitetnim proizvodima doprinosimo da ne dodje do grešaka u montaži i demontaži.

Od tržista koje je bilo u početku zemlje Beneluksa sve više kupaca širom Evrope, USA kao i u našem region.

BIO-NET predstavlja i prodaje proizvode Bega special tools u celom region od Srbije, Hrvatske, BIH, Crne gore, Kosova I Makedonije.